3D televizori

Sve o d 3D televizorima i ostalim 3D aparatima

Audiosonic LE 227013K televizor

Audiosonic LE 227013K televizor

Audiosonic LE 227013K televizor
Kada trebate mali televizor za malu sobu, kuhinji ili vikendicu, rijetko vam padne napamet da bi za tu svrhu kupovali LED televizor jer su oni preskupi. No to nije uvijek slučaj, a dokaz je Audiosonic LE 227013K LED Full HD televizor. Audiosonic LE 227013K je LED televizor koji se u ovom trenutku može naći na policama nekih trgovinama tehničkom robom, a čak i u nekim supermarketima. Dakako može se naručiti i preko interneta, tim putem je cijena Audiosonic LE 227013K televizora obično niža nego u trgovinama, i još vam ga dostave.

U procesu pretrage mišljenja i iskustava kod korištenja Audiosonic LE 227013K televizora primijećeno je da se kupci uglavnom nemaju loše mišljenje, a kada usporedite cijenu Audiosonic LE 227013K televizora u odnosu na ono što dobijete. Evo nekih osobina:

-> Full HD podrška, pa možete i za malo novca gledati HD filmove
-> vrlo niska cijena, što je rijetkost za Full HD LED televizore
-> ugrađen digitalni tuner

Kao što vam je poznato, danas je na tržištu stvarno velik broj LED televizora, no ne mogu se svi suočiti sa Audiosonic LE 227013K televizorom po pitanju (ovdje neka jako dobra stvar). Zbog te osobine Audiosonic LE 227013K televizor je možda jedan od prihvatljivih modela koje možete izabrati. Od LED osvjetljenja do Full HD-a u kombinaciji sa jako niskom cijenom ovaj AudioSonic televizor je teško nadmašiti u tom cjenovnom rangu.

Iako možda i nije najjeftiniji LED televizor na tržištu, Audiosonic LE 227013K sigurno spada u pristupačnije modele u usporedbom sa ostalim visoko kvalitetnim LED televizorima koji dijele iste ili jako slične osobine.

Kako već znate AudioSonic televizori se na tržištu nalaze već godinama i njihovi LED televizori već imaju etabliranu i provjerenu reputaciju. Ponekad je dovoljno samo pogledati neki AudioSonic LED televizor i već možete zaključiti zašto bi netko htio kupiti takav LED televizor. Iako u svojem asortimanu imaju velik broj LED televizora, svaki pojedinačni LED televizor se po nečemu ističe od ostalih a jedan od takvih modela je i Audiosonic LE 227013K televizor.

Specifikacija Audiosonic LE 227013K televizora:

Zaslon 56 cm dijagonala
Full HD, rezolucija 1920×1080 piksela
kontrast 1000:1
osvjetljenje 500 cd/m2
odaziv slike 5 ms
MPEG DVB-T
priključci: HDMI, SCART, VGA, slušalice, kom

Sada kada ste pregledali sve osobine Audiosonic LE 227013K televizora možda vam se čini da ovo ipak nije LED televizor za vas i možda vam je potrebno pregledati i neke druge slične LED televizore sličnih cijena.

Pinterest

Comments are closed.

EmailEmail
Pinterest
eXTReMe Tracker