3D televizori

Sve o d 3D televizorima i ostalim 3D aparatima

3d_televizori_022

Best Buy LCD TV

Best Buy bi značilo najbolja ponuda za kupiti, odnosno najbolji omjer cijene i dobivenog za tu cijenu. Odnosno pitanje koje vas vjerojatno zanima je “Koji LCD TV dimenzija do 32″ – 60″ je trenutno najbolji na tržištu?”

Ukratko ono što trebate gledati je da ako već kupujete LCD, onda neka to obavezno bude Full HD LCD TV, a ne HD Ready. Naime HD Ready će biti vrlo dobar neko vrijeme, ali ako nabavite neki Full HD film ili počnete dobivati Full HD signal od kablovske televizije onda vjerojatno neće prikazati sliku u punoj kvaliteti kao Full HDTV.

Nemojte biti lijeni. Pregledajte sve što nude različiti trgovci na našem tržištu i nije bitno jel’ to eksluzivni dućan poput Bang & Olufsen ili Mercatonea. Dobar HD LCD TV možete naći i na neočekivanim mjestima. Dakle pregledajte sve web stranice svih prodavača televizora u zemlji i po potrebi posjetite dućane.
Koji LCD televizor kupiti

Što treba tražiti na HD LCD TV televizoru?

Da bi bili sigurni da ste stvarno i dobili Best Buy LCD TV morali bi provjeriti da televizor ima ove značajke:

1. podrška za HD, odnosno mora moći prikazati ove rezolucije 460p, 576p, 720p i 1080i
2. Picture in Picture (PiP)
3. HDMI priključke, može biti i na dongleu
4. kvalitetna slika i duboka crna boja (čitajte recenzije)
5. podrška za NTSC i PAL
6. ugrađen DVB-T/C prijemnik

Loewe televizor
Proizvođači koje treba gledati mogu biti: Bang & Olufsen, Loewe, Vizio, Panasonic, Samsung, LG, Sony, Toshiba, Sharp i neki drugi, ali nemojte ići prejeftino. Tražite Best Buy LCD, a to obično ne znači najjeftinije nego najbolji odnos između cijene i kvalitete.

Bang & Olufsen te Loewe LCD televizori se smatraju najkvalitetnijima, ali imaju i odgovarajuću vrlo visoku cijenu. Ostali proizvođači su uglavnom dosta ispod tih cijena, ali to ne znači da su televizori nekvalitetni, ali možda nećete imati kromirani stalak za televizor ili specijalno dizajniran daljinski upravljač. LG Infinia serija je vrlo dobra, kao i Samsung LED televizori.

Nakon što pregledate sve naše dućane u svakom si zabilježite točan model televizora koji vam odgovara i cijenu i usporedite između dućana. Na kraju ćete sami naći što je vama Best Buy LCD TV jer to može ovisiti i o osobnom ukusu, posebno ako dizajn igra veliku ulogu.

Pinterest

Comments are closed.

EmailEmail
Pinterest
eXTReMe Tracker