3D televizori

Sve o d 3D televizorima i ostalim 3D aparatima

Grundig Vision 6 32-6831 T LCD

Grundig Vision 6 32-6831 T LCD
Ovaj HD Ready Grundig LCD televizor je jedan od malo starijih modela, no još uvijek je u prodaji (u trenutku pisanja ovog teksta). Kod pretraživanja informacija o ovom modelu došli smo do nekih dvojakih informacija, ovisno o tome koji priručnik gledamo. Posebno se razlika vidi u vremenu odaziva piksela koja u jednoj specifikaciji navedena ka 6 ms, a u drugoj kao 8 ms. A to predstavlja veliku razliku. Pretpostavimo da je 8 ms točno, što bi značilo da ovaj ekran nažalost jako osjeti brze pokrete u filmovima odnosno, slika će dosta često izgledati mutna ako volite sport. Slika je inače vrlo dobra u pravoj rezoluciji od 1366×768 piksela, a ako gledate nešto niže rezolucije ne možete iskoristiti kvalitetu prikaza.

S druge strane ovo je televizor nižeg cjenovnog ranga, i osim zamućenja brzih pokreta (što je i inače boljka jeftinijih LCD televizora) nomamo nekih prigovora na ovaj model televizora jer tu su i neki bonusi. Čak 3 HDMI priključka, konektor za LAN i podrška za W-Lan i Bluetooth povezivanje, što je rijetkost za mnoge televizora.

Dakle izuzetno ga je jednostavno povezati s računalom jer ima nekoliko načina povezivanja, a i s drugim tipovima uređaja. Ima ugrađen DVB-T prijemnik, ali nedostaje DVB-T MPEG-4, tako da ćete moći gledati samo TV kanale sa MPEG-2, ali to ne bi trebala biti poteškoća u našim krajevima.

Dijagonala ekrana 32″ (82 cm)
Tip Ekrana LCD
Format 16:9
Rezolucija HD Ready 1366×768
Svjetlina 10000 cd/m2
Statični Kontrast 500:1
Dinamički kontrast 10000:1
Vrijeme odaziva 6 ms ili 8ms

Priključci:
HDMI x3
SCART x1
Video ulazi D-sub (PC) x1, S-VHS x1
Ethernot (LAN) priključak x1

Teletekst da
Wi-Fi da
Bluetooth da
PAT (picture and text) da
DVB-T MPEG-2 prijemnik

Pinterest

Comments are closed.

EmailEmail
Pinterest
eXTReMe Tracker