3D televizori

Sve o d 3D televizorima i ostalim 3D aparatima

LG_32LF2510

LG 32LF2510 Full HD LCD TV

LG 32LF2510
Pored elegantnog dizajna i Full HD prikaza, novi LG 32LF2510 LCD televizor podržava SIMPLINK tehnologiju koja olakšava komunikaciju između TV uređaja i ostalih LG uređaja koji imaju mogućnost povezivanja sa HDMI kablovima. Sistem inteligentne uštede energije osigurava manju potrošnju energije.

AV mod

Prilagođeni modovi za sadržaj po Vašem izboru. Jednostavno pronađite najbolje postavke slike na osnovu sadržaja – Cinema, Sport ili Game. Budući da različiti članovi vaše obitelji obično vole različite stvari, TV mora imati mogućnosti prilagodbe kako bi pružio potpuno iskustvo za gledanje različitih sadržaja. AV mod Vam omogućava tu prilagodbu kvalitete slike i zvuka radi što boljeg iskustva gledanja određene vrste sadržaja.

SIMPLINK

Imate li previše daljinskih upravljača a ne znate koji je za što? To je danas već uobičajeno – Ima toliko različitih AV uređaja koji se mogu povezati (Blu-ray player, Sky box, sistem za kućno kino, itd.) i svaki od njih ima svoj daljinski upravljač. LG-jev sustav SIMPLINK ima mogućnosti kontrolirati sve priključeno uređaje jednim daljinskim upravljačem. Samo stisnete tipku SimpLink na jednom od upravljača (najčešće na onom od televizora) i televizor će otkriti sve uređaje koji podržavaju tu tehnologiju i trenutno su povezani sa televizorom sa HDMI kablom.

Zvuk

Prednja ploča je cijela pretvorena u zvučnik odnosno zvučnici su iza nje a zvuk se širi svuda oko ekrana. Sistem je smislio stručnjak za zvuk g. Mark Levinson.

Čarobnjak za sliku
Sustav za podešavanje kvalitetu slike razvili su najistaknutiji stručnjaci a omogućava vama da postanete sami stručnjak za sliku. Putem vrlo jednostavnog i intuitivnog menua vi možete vrlo jednostavno sami podešavati sve aspekte slike i dovesti ju do savršenstva koje odgovara vašem oku i sobi u kojoj je televizor.

HDMI 1.3 podržava 30-bitnu, 36-bitnu i 48-bitnu (RGB ili YCbCr) dubinu boje što nije bilo prisutno kod prijašnjih verzija HDMI konekcija. Zbog toga sada sve boje izgledaju ljepše, oštrije i jednostavno prirodnije. To je posebno bitno kod filmova koji obiluju različitim nijansama iste boje gdje se kod nekih televizora ta boja jednostavno pretvorila u istu boju. Sada se to noće dogoditi.

Karakteristike LG 32LF2510 Full HD LCD Televizora

* LG 32LF2510 FullHD Televizor
* Vrsta ekrana: LCD TV
* Veličina ekrana (inča): 32/82cm
* Rezolucija: 1920×1080
* Osvetljenje (cd/m2): 500
* Dinamički kontrast 50.000:1
* Reprodukcija boja (R,G,B) 10bit
* Full HD: Da
* VideoDual XD Engino Da
* 24p Real Cinoma (režim prikaza 24p 5:5/2:2) Da
* AV Mode II (bioskop/igre/sport) Da
* Zvuk Izlazna snaga: 10W+10W
* Sistem zvučnika: 1 Way 2 Zvučnika
* Dolby Digital dekoder Da
* Surround sistem: SRS Trussuround
* Režim zvuka 5 Modes (Standard/Music/Movies/Music/Games)
* Clear Voice II: Da
* Smart Enorgy Saving Plus: Da
* SIMPLINK (HDMI CEC): Da
* MPEG 2/4: Da
* PC audio ulaz Da
* CI ležište Da
* RF ulaz Da
* SCART Da
* Digitalni audio izlaz Da
* PC audio ulaz Da RS-232C (kontrola/SVC) Da

Pinterest

Comments are closed.

EmailEmail
Pinterest
eXTReMe Tracker