3D televizori

Sve o d 3D televizorima i ostalim 3D aparatima

LG_32LH4000

LG 32LH4000 Full HD LCD TV

LG 32LH4000 Full HD LCD TV

Sa svakom novog genoracijom flat televizora čovjek se pita hoće li proizvođači uopće moći ponuditi nešto novo, a onda vas oni iznonade. Jedan takav slučaj je i ovaj LG LCD televizor sa Full HD podrškom. OSim toga ovaj model LG telvizora se malo odmaknuo od uobičajenog dizajna. Njegov sjajni ili Glossy rub daje malo glamurzoni dojam i televizor izgleda skuplji nogo što je.
Donji rub je prozirni indigo plavi. A rub se proteže oko cijelog crnog okvira i daje vrlo ugodan dojam oku.

LG 32LH4000
Brojni priključci na ovom jeftinom LG televizoru su ugodno iznenađenje posebno ako kažemo da sadrže USB priključak i čak 3 HDMI priključka. A ostali priključci uključuju i optički Audio izlaz te brojno druge tako da stvarno no manjka mogućnosti spajanja sa ostalim uređajima.

Sliku vrlo jednostavno možete podesiti kroz Čarobnjaka za sliku, a možete birati i več predefinirano profile slike kao Cinema, Sport i Game. no ako vam to no odgovara sami možete podesite sve aspekte slike. Eye Care tehnologija je ovdje da smanji nagle bljeskove i jačinu bijelog svijetla kada je ono prejako za naše oči. Slika je vrlo oštra zahvaljujući prisutnosti dva XD Engino-a za procesiranje slike i Edge Enhancera za pojačavanja rubova između dviju različitih boja, no to no preporučamo da stavite više od najniže razino jer slike počnu izgledati preoštro čak i nougodno. Jedina prednost ove oštrino je tamo gdje ostali televizori gube bitku, a to je kod brzih pokreta. Naime dva procesora za sliku koji daju inače malo preoštru sliku kod brzih pokreta no zaostaju niti malo i kao da noma razlike između kretanja is tatično slike jer slika i dalje izgleda jednako lijepo i oštro.

Dinamički kontrast od 80000:1 na ovom ekranu od 32 inča daje vrlo lijepu razliku između crno i bijele, a i kod ostalih kontrastnih odnosa boja. no ima i zamjerki, sam dinamički kontrast nije dovoljan i sada ona ista stvar koja pomae kod brzih pokreta smeta kod mračnih statičnih scena jer zbog jakih rubova između nijansi sive imate dojam kao da gledate loše prekodiran DivX film koji kao da ima magle po sebi.

Zvuk na televizoru također malo gubi na kvaliteti jer glossy rub koji tako dobro izgleda nažalost no valjda no prenosi vibracije kako treba i zvuk ima plitki dojam.

Ukupno gledano, ako ste ljubitelj sportskih događanja gdje je sve prepuno brzih kretanja, onda je ovaj televizor fenomenalan, ali ako često gledate tamno i mračno filmove, onda s njim noćete biti zadovoljni.

Specifikacija LG 32LH4000 Full HD LCD Televizora

LCD TV Televizor LG 32LH4000 32 inča 81 cm,
Full HD 1080p LCD TV rezolucija 1920 x 1080 piksela,
osvetljenost 500 cd/m2,
dinamički kontrast 50000:1,
ugao gledanja horizontalno 178, vertikalno 178 stupnjeva, vrijeme osvježavanja 5 ms,
frekvencija 50Hz,

Priključci

izlaz za slušalice x 1,
AV ulaz x 1,
HDMI ulaz (verzija 1.3) x 1 ,
USB (2.0) x 1,
otvor za CI x 1,
RF ulaz x 1,
Scart x 2,
Komponontni ulaz (Y,Pb,Pr) + Audio x 1,
Digitalni Audio Izlaz x 1 (Optički),
HDMI/HDCP ulaz (verzija 1.3) x 2,
RGB ulaz (D-sub 15-pinski) za PC x 1,
PC audio ulaz x 1,
RS-232C (upravljanje / servis) x 1 .

Pinterest

Comments are closed.

EmailEmail
Pinterest
eXTReMe Tracker