3D televizori

Sve o d 3D televizorima i ostalim 3D aparatima

LED_TV

Najbolji LED TV – Kako ga pronaći?

Neraspravljiva činjenica je da je među LCD televizorima su najbolji televizori sa LED tehnologijom. Najbolji LED TV daju fantastičnu sliku i drugačiji doživljaj gledanja televizije. Iako su LCD televizori štedljivi, LED televizori su energetski puno efikasniji, daju bolju sliku i dublju crnu boju te su generalno mnogo tanji po dizajnu što omogućuje da ih stavite na mjesta gdje drugi televizori ne mogu biti.

Najbolji LED tVPrvotno je LED TV ponudio Samsung no sada LED TV nude i poznate tvrtke kao Samsung, LG, Sony, Toshiba i Sharp. Veličine ekrana tih LED televizora imaju raspon od 40 do 68 inča, sa nekoliko većih iznimki koje dosežu i 72 inča (165 cm). Najbolje karakteristike tih televizora je mogućnost zatamnjenja, zatim podrška za 3D prikaz kod sve većeg broja modela, visoka frekvencija osvježavanja slike i kontrastni odnos. Sve to dovodi do visoke kvalitete slike na LED televizorima od svih proizvođača. Gotovo svi modeli danas imaju i mogućnost da se povezuju sa drugim uređajima na različite načine kao USB, Ethernet, kompozitni ulaz, Wi-Fi – A sada već možete i koristiti i Skype za razgovore ako uz LED televizor imate i priključenu kameru.

U 2010. godini je na poznatoj šoping web stranici Amazon Samsung UN55C8000 LED televizor proglašen najboljim među LED ponudom. Sa svojim 55 inčnim ekranom i svim dodanim mogućnostima i razmjernoj cijeni, pruža najbolji odnos cijene i dobivenog. No u ocjenama nisu loše ni prošli LED TV iz LG Infinia serije koji imaju nevjerojatnu sliku, no nešto više cijene.

Najprodavaniji LED TV je bio Samsung UN46C6300 LED TV, a odmah za njim su ViewSonic VT2300LED i Vizio XVT553SV.

Izabrati najbolji LED TV nije lako. Ali neka vam vodič bude prostor u koji ga želite staviti jer LED TV ne smije biti prevelik, a druga stavka neka bude cijena u odnosu na ono što od tog televizora želite.

Pinterest

Comments are closed.

EmailEmail
Pinterest
eXTReMe Tracker