3D televizori

Sve o d 3D televizorima i ostalim 3D aparatima

Samsung 40JU6572 Ultra HD TV

Samsung 40JU6572 Ultra HD TV

Samsung 40JU6572 Ultra HD TV
Samsung 40JU6500 UHD TV je dio nove palete televizora s zakrivljenim zaslonom koji su se nedavno pojavili na tržištu sa prilično visokom cijenom. Novi model o kojem se govori u ovom pregledu dolazi sa zaslonom dijagonale od 101 cm, kao i Smart funkcijama koje proširuju mogućnosti za bolje korištenje slobodnog vremena.

Kod nas je ovaj model dostupan sa oznakom Samsung 40JU6572, odnosno punim nazivom UE40JU6572 i navodi se da je dijagonala 102 cm, ali to je isti taj televizor.

Samsung 40JU6500 je Ultra HD TV sa 4k rezolucijom i prva stvar koju ćete primijetiti o ovom TV je njegov vanjski izgled. Ono što naglašava je njegov zakrivljen zaslon koji daje eleganciju i moderan izgled koji će zasigurno impresionirati. S druge strane nekome izgleda čudno jer tek smo se navikli na tanke LED televizore a sada se pojavljuju OLED zakrivljeni televizori. Okvir ko zaslona je vrlo tanak čime doprinosi atraktivnom dizajnu i i ponekad ga se uopće ne primijećuje.

Novi Samsung 40JU6500 pokreće quad-core procesor dovoljno jak da pruži fluidno korisničko iskustvo, a novo sučelje temelji se na open-source platformi Tizen koje jeftinije od webOS platforme koja se koristi u nekim skupljim modelima poput 50LF652V.

Jedan nedostatak je relativno mala veličina UHD televizor jer prema mnogima dijagonala od 101 cm nije dovoljna za pravilan prikaz rezolucije 3840 x 2160 piksela jer za to je potrebno najmanja dijagonala od 120 cm.

Samsung 40JU6500 je Smart TV koji dolazi s integriranim Wi-Fi-em, tako da je pristup internetu izuzetno brz i jednostavan, bez da se maltretirate sa brojnim kablovima oko televizora. No ako baš morate povezati kablovima na Samsungu 40JU6500 nalazimo četiri HDMI porta i tri USB 2.0 ulaza, jedan komponentni ulaz, minijack za slušalice i digitalni audio izlaz.

Također ima digitalni tuner DVB-T, DVB-C i CI + utor koja ga nadopunjuje, tako da možete uživati u digitalnoj televiziji bez potrebe za vanjskim dekoderom.

Samsung 40JU6500 ima audio sustav sa dva zvučnika koji se može nositi više nego časno sa snagom od 20 W, a sljedeće tehnologije su prisutne: Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, HD Audio, Wallmount, Multiroom Link TV i BT slušalice sa podrškom za SoundConnect. Dakle, govorimo o sadržajima slične onima prisutni nkod starijeg brata, Samsunga 55JU6500.

Integriran multimedijalni player može reproducirati impresivan broj različitih vrsta datoteka (uključujući MKV), tako da možete gledati razni multimedijalni s

Recenzija Samsung 40JU6572 televizora

Zaključak

Samsung 40JU6500 je izvrstan Smart TV koji dolazi s dva velika plusa: zakrivljen kvalitetan zaslon i razlučivost Ultra HD 4K slike, koje zajedno pružaju visoku kvalitetu, tako da ćete u potpunosti uživati u najboljoj mogućoj slici. To je dobro rješenje nego za one koji su u potrazi za takvim televizorom po pristupačnoj cijeni, a mi čak možemo reći da je ovaj pristupačan u odnosu na to što nudi.

Tehnička specifikacija Samsung 40JU6572 televizora

UHD 4K 3840 x 2160, Tiezen Smart Hub 2015, 1100 PQI, Ultra Clear Panel, Micro dimming Pro, PurColor, Auto motion plus, DVB-T2/C and Analouge tuner, Dolby Digital Plus, DTS, 20W RMS, HD Audio, BT headset support, Multiroom Link, Multi Screen, Skype ready, Voice Control, TV to mobile mirroring, Mobile to TV mirroring, DLNA, Samsung Smart View, Wifi Direct, Quad-Core processor, Advanced sports mode, Extended PVR, Game mode, PiP, Digital clean view, Connections: 4x HDMI, 3x USB, Component in, Composite in, Ethernet, Headphone, Optical out, RF In (Terrestrial/Cable input), CI +, MHL, Wifi Bulit in (802.11ac), Anynet+, E-manual, Vesa Support

Pinterest

Comments are closed.

EmailEmail
Pinterest
eXTReMe Tracker