3D televizori

Sve o d 3D televizorima i ostalim 3D aparatima

Samsung Smart 3D LED televizor EU40F6500

Samsung Smart 3D LED televizor EU40F6500

Samsung F6500 je Full HD 3D LED TV. Ovaj Samsung Smart TV ima frekvenciju osvježavanje od 400 Hz, tako da se savršeno može nositi s brzim sportovima i akcijskim scenama. Ovaj Samsung EU40F6500 je Smart TV, što znači da možete uživati ​​u brojnim online sadržajima izravno na vašem televizoru, u to ulazi kao što je iznajmljivanje filmova na internetu, gledanje videa i još mnogo toga i sve to bdez prisustva računala. EU40F6500 koristi aktivnu 3D tehnologiju za gledanje 3D filmova i ostalog sdasdržaja. Zbog toga vam trenaju aktivne 3D naočale.

Samsung Smart 3D LED televizor EU40F6500

Ovaj Samsung F6500 može mnogo više nego da služi samo za gledati televiziju. Ažurirarjte svoj status na Facebooku, na primjer, ili pogledajte kasnije propušteno za vrijeme emitiranja. Preuzmite Samsung Aplikacije i spremiti ih kao svoje omiljene aplikacije na stranici Apps. Uz Samsung Smart TV možete stvarno uživati ​​u svijetu zabave.

Samsung F6500 koristi naprednu TV tehnologiju tako da uvijek uživate u slici neusporedive kvalitete. Samsungov Clear Motion Rate pruža najoštrije pokretne slike. Omogućeno je pozadinsko osvjetljenje TV zaslona. I to na vrlo tankom zaslonu! Još tanji okvir omogućuje optimalno gledanje. Štoviše, ovaj TV je savršen u svakoj sobi!

Pinterest

Comments are closed.

EmailEmail
Pinterest
eXTReMe Tracker