3D televizori

Sve o d 3D televizorima i ostalim 3D aparatima

SONY KDL-40CX520 televizor

SONY KDL-40CX520 televizor

SONY KDL-40CX520 televizor
Sigurno razmišljate o tome da kupite novi LCD televizor i sada ne znate što izabrati. Sa Sonyevim eksluzivnim X Reality Engine gledajte filmove, utakmice ili web serije u visokoj kvaliteti. Uživajte u kristalnoj i oštroj slici punoj života.

Na tržištu trenutno možete naći jako veliki broj LCD televizora različitih proizvođača stoga nije lako odlučiti se za najbolji televizor za vas. Sigurno ste već čuli za pouzdanost i kvalitetu Sony televizora i sada vas zanimaju detaljnije informacije o nekom od njihovih proizvoda. SONY KDL-40CX520 televizor bi baš mogao biti LCD koji vi trebate.

Kako trenutno vlada ludilo za HDTV LCD televizorima, posebno kada se razmišlja o sportskim događajima koje ne smijete propustiti na svom dalekovidniku, bitno je da ako već kupujete novi LCD televizor on bude dovoljno dobar da vam vaše omiljene sportove prikazuje kako treba. Zbog toga kupci sve više biraju SONY KDL-40CX520 televizore u odnosu na druge modele. Na tržištu postoje neki vodeći LCD televizori koji se jako mnogo prodaju a to možda uopće proizvodi tvrtke koju ste očekivali nego Sony televizori. Ukoliko se odlučite za SONY KDL-40CX520 televizor, gledanje utakmica bi se moglo pretvoriti u jako dobru zabavu sa prijateljima, a gledanje filmova tada nije potrebno ni spomenuti.

Evo nekih osobina koje ima televizor SONY KDL-40CX520:

-> X Reality Engine za progresivno skeniranje slike
-> 3 jedinstvena slikovna filtera koji svoju magiju izvode simultano sa gledanjem filmova
-> Intelligent Image Enhancer koji sliku dijeli na četiri karakteristike – tekstura, rubovi, kontrast i boja

Čitajući neke recenzije SONY KDL-40CX520 televizora, moglo bi se reći da su kupci na formu uglavnom zadovoljni sa tim LCD televizorom. Ukoliko vas brine cijena SONY KDL-40CX520 televizora, onda je prije kupnje ipak dobro da razmislite. Tržište je preplavljeno sa LCD televizorima nekih jako skupih brendova, no to ne znači da je i SONY KDL-40CX520 jedan od njih po pitanju cijene. No najvažnije je odnos cijene i kvalitete, odnosno ono što dobijete za tu cijenu. Nema razloga zašto bi sebi uskraćivali užitak gledanja na SONY KDL-40CX520 televizoru kojim su zadovoljne tisuće kupaca.

SONY KDL-40CX520 televizor, kao i neki drugi modeli, omogućava da ga postavite i na zid, što može biti praktično bez obzira kupujete li SONY KDL-40CX520 televizor za svoju kućnu ili javnu uporabu u kafiću.

U posljednjih nekoliko godina dolazi do smanjenja cijena LCD televizora, a to vrijedi i za Sony televizore među koje spada i SONY KDL-40CX520. Inovativni televizori obično na početku imaju nešto višu cijenu sve dok njihove mogućnosti ne postanu uobičajene među drugim modelima, a tada pojeftine. To vrijedi i kod Sony televizora.

Specifikacija Sony KDL-40CX520 40″ HDTV-Ready LCD televizora:

LCD TV VELIČINA EKRANA: 40″ (102 CM)
FULL HD, 1920 x 1080 piksela rezolucija
DINAMIČKI OMJER KONTRASTA:
MEGA DVB-T/C MPEG 4 – NTSC • PAL • SECAM • DVB • TNT
Podržani formati 1080p (HDTV) • 1080i (HDTV) • 720p (HDTV) • 480p (EDTV) • 480i (SDTV)
HDCP podrška
SKYPE DLNA
Zvučnici 2x10W
USB 2.0 HDMIx4; SCART, PC ULAZ, DIGITALNI AUDIO (OPTIČKI) IZLAZ KOMPOZITNI PRIKLJUČAK, KOMPONENTNI PRIKLJUČAK
DIMENZIJE (Š/V/D): 991 x 606x 310 mm TEŽINA: 13 kg

Sada kada ste pregledali sve osobine SONY KDL-40CX520 televizora možda vam se čini da ovo ipak nije LCD televizor za vas i možda vam je potrebno pregledati i neke druge slične LCD televizore sličnih cijena.

Pinterest

Comments are closed.

EmailEmail
Pinterest
eXTReMe Tracker